Tag på vinterferie i Norge med familien

Drømmer i om at tage børnene med på vinterferie, men rækker budgettet ikke rigtig til det? Hvad så med at tage på vinterferie i Norge, vores skønne naboland. Begge vores nabolande er faktisk enormt undervurderede blandt mange, da både Sverige og Norge, er nogle af de smukkeste steder her på jorden. Det ligger så tæt på Danmark, men det er alligevel så langt fra, hvis man ser på landskabet. Derfor bør pakke kufferterne og tage jeres børn med på vinterferie i Norge, hvis i gerne vil vise dem den smukke natur, vi er omringet af.

5 grunde til at tage på vinterferie i Norge

  1. Snedækket i Norge, der opstår om vinteren er helt fantastisk. Det er ikke alene smukt, men det giver også rig mulighed for at lege i sneen og stå på ski, hvis man er til den slags.
  2. Folk står på ski og kører i hundeslæde alle steder, hvilket er en enormt sjov måde at rejse på, særligt hvis man har børn med. Prøve et lift på en hundeslæde fra A til B, hvis i gerne vil give jeres børn en helt særlig oplevelse, når i tager på vinterferie i Norge.
  3. Mange foretrækker at tage på ferie til de varme lande, men som lidt motivation til de voksne, ser mange faktisk bedre ud, når de er kolde. Så hvorfor ikke prøve noget helt anderledes, om ikke andet give det en chance. Måske i ender med at blive helt bidt af det og holde vinterferie i Norge hvert år.
  4. Det er ikke koldere, end det er til at holde ud. Mange steder i Norge bliver det faktisk kun lige under frysepunktet om vinteren, men det kræver selvfølgelig, at man gør sit hjemmearbejde, hvis man ikke vil ende i den allerhårdeste vinter.
  5. Vintersport er en stor del af Norge og en vinterferie til Norge, vil ligeledes være en oplagt mulighed for at afprøve vintersportsgrene som skiløb, snowboarding, langrend og lignende.

Sejl til Oslo

Hvis du gerne vil på vinterferie i Norge, så kan i vælge at sejle til Oslo fra København. Det koster fra 449 kroner per person for en enkeltbillet, men det er ikke mindst en rigtig god måde at kickstarte vinterferien i Norge på. Det er især sjovt for børn at opleve at sejle med Oslobåden, da det formentlig ikke er noget de prøver så ofte. Derfor kunne det være en rigtig god idé at kombinere vinterferie i Norge med en overfart med Oslobåden, der kan bestille gennem DFDS Seaways lige her.

Indlæg oprettet 16

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen