Få mest ud af jeres skiferie Hemsedal i Norge

Norge og Sverige er faktisk de mest populære steder for danskerne at tage på skiferie, og det skyldes især de høje sneklædte bjerge samt den korte afstand. Østrig og Schweiz nede ved Alperne er også populære skisportssteder, men der er jo lidt længere transport, især hvis du er så smart at tage færgen til Norge eller Sverige. De fleste skiferier er jo kør-selv-ferier i egen bil, hvor man blot lejer en hytte eller hotel på skisportsstedet, og det er nemt at tage bilen med på færgen. I denne artikel beskrives feriestedet Hemsedal, og hvordan man kommer nemmest dertil.

Færgeruter til Norge

I Jylland tager mange skiturister bilen med til enten Hirtshals eller Frederikshavn, idet der her findes færgeoverfarter til Norge på få timer. Hvis man kommer fra Fyn eller Sjælland, så vælger de fleste at tage med DFDS færgen fra København til Oslo, selvom turen tager omkring 16 timer. Ved at tage Oslofærgen til skiferie Hemsedal får du nemlig mange fordele frem for at køre den lange tur op gennem Sverige i egen bil.

Dels sparer du brændstof, men det tæller også med, at I alle møder op om morgenen friske og veludhvilede klar til nogle få hundrede km kørsel fra Oslo til de mange lokale skisportssteder. Overfarten føles meget kortere, da man kan slappe af i luksuriøse omgivelser på krydstogtsskibet, og man kan blandt andet nyde disse faciliteter ombord:

  • Egen kahyt til søvn og afslapning.
  • Frisk havluft samt en enestående udsigt på færgen.
  • Swimmingpool og jaquzzi.
  • Wellness faciliteter herunder ansigtsbehandling og manicure.
  • Masser af legepladser for børn.
  • Restauranter og caféer.
  • Barer, natklubber og kasino.
  • Taxfree shop.
  • Internet og spillemaskiner.

En færgeoverfart er derfor med til at give jeres skiferie Hemsedal en god start, og I kan naturligvis også tage færgen hjem igen.

Aktiviteter i Hemsedal

Der er sjove og spændende muligheder for hele familien på en skiferie Hemsedal, der kun ligger 220 km fra Oslo. Dette skisportsområde kaldes ikke uden grund for De norske alper. Her findes masser af pister til både de øvede og nybegynderne, og de er i alle forskellige sværhedsgrader.

Her findes også masser af børnepister og mulighed for at dyrke snowboarding, og den norske nationalsport langrend er populær her i området, der har ikke færre end 220 kilometer langrendsløjper herunder mange endda oplyste om aftenen.

Indlæg oprettet 16

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen