På skiferie i en brugt Audi Q3

shutterstock_346976498

Hvis man er i gang med at planlægge skiferien, så skal man dels have styr på disse 3 ting:

  1. Booking af feriehytte ved skisportsstedet
  2. Liftkort
  3. Transport til skisportsstedet

Man kan naturligvis tage på skiferie i forbindelse med en charterrejse, hvor man flyver til skisportsområdet, men da der ligger mange gode skisportsområder nær Danmark, så vælger de fleste at fylde bilen op og køre hertil i egen bil, hvilket er nemmere og billigere end flyrejser. Desuden har man jo mere frihed med en bil, således man også kan køre andre steder hen og besøge turistattraktioner langs turen til skiområdet, således man kan få flere oplevelser med hjem fra turen.

Man kan også nemt medbringe sine egne ski, så det gælder blot om at have en passende bil til en længere køretur, og måske skulle man overveje at investere i en brugt Audi Q3, da bilen dels er rummelig men også har masser power, og endeligt kan en lettere brugt Audi Q3 fås for langt under 400.000 kr. og med fuld garanti fra Audis side! På Audi.dk kan man finde en brugt Audi Q3 med garantiordningen Audi Approved Plus (AAP), og der medfølger en helt enestående garanti på disse biler, selvom de har kørt nogle få tusinde km.

Dette indeholder en Audi Q3

Ved køb af en ny eller brugt Audi Q3 får man en kompakt men rummelig SUV i et stilrent og ungdommeligt design. Audi Q5 og Q7 er større udgaver af bilen, men Q3 er alligevel et oplagt valg, hvis man ønsker en praktisk hverdagsbil til en overkommelig pris, der er nem at manøvrere og parkere. Når man køber en nyere Audi, så oplever man en bil i gennemtestet tysk kvalitet lige fra inderst til yderst, og der er tale om en bil med lang holdbarhed og mange kilometer foran sig.

Bilen har som de øvrige Audi modeller en høj kørekomfort samt et gennemført og elegant design, og bilen har naturligvis 5/5 NCAP stjerner. Selvom bilen har en stor luksuriøs kabine samt en kraftig motor, så får man alligevel en meget fornuftig brændstoføkonomi. Bilen har et meget rummeligt bagagerum, så den er ideel til ferieture, og man får måske brug for firehjulstrækket, hvis man skal køre meget oppe i bjergene som på en skiferie.

AAP ordningen

Førhen var det lidt risikabelt at købe en nyere brugt bil, da disse leveres uden en omfattende garanti og kunne måske indeholde skjulte fejl og mangler, som man efter nogle måneder må betale i dyre domme for at få udbedret. For at give bilkøbere mere tryghed har Audi derfor indført ordningen AAP, hvor med man får 2 års fuld garanti på bilen samt en efterfølgende serviceaftale, der løber i 2 år, eller til bilens speedometer har rundet 40.000 km.

I hele denne lange garantiperiode betaler Audi for alle udgifter til reservedele og arbejdsløn, således man ikke selv skal betale for uventede udgifter på bilen i den kommende årrække, hvilket er yderst betryggende for en ny bilkøber.

Indlæg oprettet 16

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen