Få et adrenalinsus i Sveriges bedste Snowpark

shutterstock_506862580

Er du typen, der tænker godt kan forliges med ’jo vildere jo bedre’, og elsker du at prøve dine grænser af og ride på adrenalinsusets bølge? Så vil en tur til Sveriges bedste Snowpark, Kläppen, helt sikkert være noget for dig.

Du kan booke din skiferie til Kläppen gennem DFDS Seaways, hvor du også kan læse mere om andre gode skisportssteder i Sverige.

Forbered dig på en action præget skiferie

Kläppen Snowpark i Sälen Valley i Sverige er rig på muligheder både vinter og sommer. Særligt om vinteren er stedet vært for Sveriges bedste snowpark entusiaster og nogle af de bedste skiløbere i de svenske fjelde.
Kläppen skiresort har 15 lifte og 32 spændende ruter, der vil appellere til skiløbere på alle niveauer. Derudover har stedet også rig mulighed for at dyrke spring og hop i den vilde snowpark, hvor skinner, kasser, bænke, lodrette rør, borde og lignende pryder terrænet. Kläppen snowpark er foruden et af de bedste skisportssteder i Sverige og vært for konkurrencer og begivenheder, herunder Jib Academy.

Så du kan godt forberede dig på en action præget skiferie, hvis du tager til Kläppen i løbet af vinteren, hvor snowparken rigtig kommer til sin ret.

Pas på med at blive for overmodig

Selvom det kan være nok så irriterende at få at vide, så pas nu på med at blive for overmodig, når du bevæger dig rundt i den store og udfordrende snowpark. Tag ruten i dit eget tempo og nyd turen, i stedet for at lade dig presse af de andre skiløbere. På den måde er der også størst chance for at undgå at komme til skade, når man ikke kommer på dybt vand. Man kan nemlig sagtens opleve adrenalinen pumpe i kroppen, selvom man ikke skejer helt ud.

Indlæg oprettet 16

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen