Skiferie for hele familien i Østrig

Østrigs mindre skiområder er særligt familievenlige takket være deres håndterbare størrelse, attraktive priser, grænseløse udstyr og kurser for skiløbere i alle aldre. Østrig er derfor også en destination som mange familier vender tilbage til år efter år, når det er tid til den årlige skiferie.

Der er også en rigtig god destination for nybegyndere, netop da de har kurser til for skiløbere i alle aldre og for alle niveauer. Det gør det nemlig til et godt valg for familier, da niveauet ofte ligger forskelligt. Det gælder særligt, hvis man har små børn, der er i gang med at lære at stå på ski.

 

Bedst egnede familie skiressorter

Der findes selvfølgelig et hav af forskellige skiressorter og områder i Østrig, hvorfor det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, når man står og skal til at booke sin skiferie. Her kan du læse lidt om forskellige skiområder og ressorter, der er velegnede for familier. 

  • Tirol’s Silberregion Karwendel: dette er særligt velegnet for familien med børn, der er ved at lære at stå på ski, da der er gratis kurser for børn. Der udover er der masser af gode muligheder og faciliteter for familien.
  • Hochpustertal: her er der tre skiområder velegnet for familier, hvoraf det største er Thurntaler nær Sillian med sine 45km strækninger på alle niveauer, der går op til 2407m af sol-oversvømmede skråninger med udsigt over Dolomitterne og ingen ventetid på elevatorerne.
  • Skiresortet Simonhöhe i St. Urban: her får du et særligt løfte, der går på at dine børn nemt og hurtigt vil lære at stå på ski. De vil eftersigende føle sig trygge på pisterne efter en uge, og så de kan gentage kurset gratis. Det er derfor også et godt valg for familier med børn, der endnu ikke føler sig helt trygge på skiene.

 

Indlæg oprettet 16

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen